Skaffa ett centralt kontor i Gävle

Vill du befinna dig i händelsernas centrum, utveckla affärer och kunna ta emot kunder i en trevlig omgivning, även om du har ett mycket litet företag? Hyr då en lokal i ett kontorshotell.

Det är inte bara en lokal du hyr, om du exempelvis väljer ett kontorshotell. Du kan påverka själv hur stort kontor du vill ha, och du har andra företag i samma byggnad som delar på gemensamma utrymmen, som konferensrum och trevliga, representativa sällskapsrum. Det är en ekonomisk planlösning som gynnar alla hyresgäster, och ett mindre företag har samma faciliteter som ett större. Du kan köpa tjänster i huset, som exempelvis kopiering, så hur litet ditt företag än är, märker inte kunderna det när du får besök. Självklart kan man hyra en helt annan sorts lokal, men då får man också kostnader för hela ytan själv.

Ett representativt intryck och ett nätverk

Du kan börja utvidga din verksamhet genom att hitta rätt lokal i Gävle. Stora som små företag utgör en kreativ mix av folk i ett kontorshotell. Det ger ett enhetligt intryck, samtidigt som var och en företagare har avgränsade ytor och integritet.

Men fördelarna är många fler än man tror, för som företagare kan man känna sig ganska ensam ibland mot konkurrenter och myndigheter. I företagshotellet skapas ett nätverk, där man har Gävles framsteg som mål, och därför blir kraften så koncentrerad. Alla har olika förmågor och branscher att bidra med, och målet är att staden ska ha ett livskraftigt näringsliv som skapar goodwill och arbetstillfällen.